Kontakt vores droneskole her

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål, forespørgsler på private hold eller samlede pakketilbud med droner og kurser

Ring til os

Kontakt os og tal med en medarbejder.

(+45) 53 53 48 37

Skriv til os

Skriv til os og få hurtigt svar

info@droner.dk

Drevet af en passion for teknologi og formidling

Bliv undervist af eksperter, der brænder for det og arbejder med droner til hverdag

Mød virksomhederne bag kurset

Droner.dk blev grundlagt i 2013 med en stærk passion for droner og teknologi. Droner.dk er Danmarks eneste autoriserede DJI importør og forhandler og har oparbejdet et stærkt produktkendskab til droner – særligt inden for DJI-produkter. Vi er sikre på, at du kan lære en masse nyttige tips og tricks til din drone – også selvom, at du har flere års erfaring.

Vi er en godkendt droneskole hos Trafikstyrelsen og er certificeret til udstedelse af dronebeviser og alle dertilhørende tilladelser. Vi har drevet kursusvirksomhed siden 2015 og gør en dyd ud af at tilbyde landets førende undervisningsforløb med professionelle levebrødsdronepiloter og rigtige uddannede piloter. Fælles for alle underviser er, at de har erfaring, viden og et flair for at undervise og formidle.

Da vi både er Danmarks eneste direkte DJI importør og droneskole – så har vi også fundamentet for at tilbyde dig det bedste pakketilbud, hvor både drone og kurser er samlet med rabat. Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere og få et god tilbud til din virksomhed.

DJI er den ultimative markedsleder på verdensplan, der sidder med omkring 85% af det globale dronemarked. Hvis du har en drone, der anvendes til professionelle formål, er det højt sandsynligt fra DJI. DJI har formået at presse teknologien til det yderste med nye banebrydende produktlancerer hver eneste år med revolutionerende designs, features og brugervenlighed.

DJI har udviklet produkter i alle vægtklasser og vi har som krav, at alle undervisere har et stærkt og solidt kendskab til alle produkterne, så du altid kan få en sparring på anvendelser eller eventuelle udfordringer med dit pågældende produkter på kurset.

Droner.dk arbejder tæt sammen med DJI og har udviklet de tekniske områder af undervisningen i samarbejde med producenten DJI. Dette samarbejde sikrer, at vi altid er foran med undervisningsmaterialet, der konstant afspejler de seneste tendenser, tips og tricks og fremtidsudsigter. Vi er i øvrigt også på forkant på rygtefronten, og du er altid velkommen til at få lidt insider-viden i pauserne.

Vi er DJI-specialster

Vi driver den eneste officielle DJI-butik i norden og arbejder tæt sammen med DJI. Vi kan tilbyde undervisning af nordens førende DJI specialister, der er eksperter i lige præcis det udstyr, som du flyver med.

Se hvem vi ellers har arbejdet sammen med

Her er et udsnit af virksomheder, der har valg os som kursusudbyder


Få et samlet tilbud på droner og kurser

Vi er både certificeret droneskole og direkte importør hos DJI. Vi er derfor i stand til at give et samlet tilbud på både droner og udstyr til markedets skarpeste priser.

Mød vores team af undervisere


null

Underviser

Frederik Skøt

Adm. direktør
null

Underviser

Toke Kristian Suhr

Teknisk direktør
null

Underviser

Jan Rasmussen

Pilot
null

Underviser

Sebastian Jensen

Teknisk specialist

Vi arbejder professionelt med de produkter, som du flyver med til dagligt

Vi håber på at se dig på vores næste dronebevis-hold

Kom godt i gang gennem undervisning af landets førende eksperter.

Ring til os

Kontakt os og tal med en medarbejder.

(+45) 53 53 48 37

Skriv til os

Skriv til os og få hurtigt svar

info@droner.dk

Kom i gang med din dronebevis-uddannelse