Natflyvning med droner

Kunne du tænke dig at flyve med droner om natten? Få tilladelsen med dette kursus, der giver dig en natflyvningspåtegnelse til dit eksisterende dronebevis – og dermed lov til at flyve mellem solnedgang til solopgang.

Få en natflyvningspåtegnelse for 3499 DKK

Vi præsenterer cases fra det virkelige liv

Vores professionelle dronepiloter præsenterer lovgivningen i praktisk samt unikke natflyvningscases fra det virkelige liv.

En tillægsuddannelse til dit dronebevis

Tillægsuddannelsen består af to timers teori og to timers praktisk flyveundervisning efter solnedgang efterfulgt af en praktisk flyveprøve.

Dagen afsluttes med officiel flyveprøve

Flyveprøven er identisk med den praktiske prøve til kategori 1B eller 2, men afholdes om natten – og omhandler i højere grad problematikker om natten.

Godkendt af Trafikstyrelsen til natflyvningskurser

Lidt mere om natflyvningskurset

For at blive certificeret til at flyve med droner indenfor bymæssigt område efter solnedgang, skal dit dronebevis suppleres med en tillægsuddannelse, og den kan du få hos os. Vores dygtige og professionelle undervisere står klar til at uddanne både private og virksomheder i natflyvning.

Natflyvningskurset består af 5 lektioner samt en praktisk flyveprøve, der afvikles samme aften efter solnedgang. Kurser starter 2 timer før solnedgang og fortsætter ud på aften med den praktisk flyveprøve i mørke. Du får svar om du er bestået umiddelbart efter prøven.

Når du har bestået den praktiske flyveprøve, vil du få udstedet et nyt dronebevis med en natflyvnings-påtegning. Natflyvnings-påtegnelsen gælder for alle dronekategorier.

Husk at logge 3 timers natflyvning udenfor bymæssigt område

Før at du kan gå til flyveprøve om natten er det et krav, at du minimum har fløjet i 3 timer udenfor bymæssigt område. Det skal du samle i en flyvelogbog og sende til os inden prøvens start.

Praktiske oplysninger til natflyvningskurset

Det skal du have styr på inden kurset

Først og fremmest bør du flyve så meget som muligt med din maskine om natten, inden du går til prøve. Forholdene er meget anderledes om natten, hvor der er sværere at orientere dig om dronens retning. Det er vigtigt, at du er komfortabel med dit udstyr og har rutine. Særligt er det vigtigt, at du øver dig i at flyve i ATTI-mode – altså uden flyvning med positionshold, da det er denne flyveindstilling, som du skal flyve i til flyveprøven om natten. Læs mere om, hvilke øvelser du bør øve dig i inden her.

Derudover der er nogle praktisk ting, som du skal have styr på inden natflyvningskurset:

  • – Du skal have et gyldigt dronebevis, der indsendes inden prøve.
  • – Du skal indsende en logbog med minimum 3 flyvetimers natflyvning udenfor bymæssigt område inden flyveprøven.
  • – Du skal medbringe pas, kørekort eller andet billed-ID til fremvisning.
  • – Du skal medbringe din egen drone.

Efter endt kursus vil det nye dronebevis – nu med natflyvning – blive oprettet og det gamle deaktiveres. Det nye dronebevis bliver sendt på mail efter 1-3 dage på vegne af Trafikstyrelsen.

Se hvem vi ellers har arbejdet sammen med

Her er et udsnit af virksomheder, der har valg os som kursusudbyder

Vores undervisere er selv professionelle dronepiloter

Lovpligtig natflyvningspåtegnelse til 3499 DKK

Kurset tager 4 timer og inkluderer en godkendt prøve.

Ring til os

Kontakt os og tal med en medarbejder.

(+45) 53 53 48 37

Skriv til os

Skriv til os og få hurtigt svar

info@droner.dk

Få en natflyvningspåtegnelse for 3499 DKK